Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Som virksomhedsejer skal du bruge tiden på lige præcis det du er bedst til! Lad mig hjælpe med det jeg er bedst til:

  • Bogføring
  • Debitor- /kreditorstyring
  • Lønadministration
  • Momsafregning
  • Økonomistyring og optimering
  • Regnskabsopstilling
  • Afstemninger
  • Klargøring til evt. revision
  • Indberetning til selvangivelse

Derudover kan jeg hjælpe med budgetopstilling, ejendomsadministration, tjek af selvangivelse, rettelse af forskudsopgørelse og meget mere…..

Jeg udfører arbejdet på eget kontor eller hvis du ønsker det hos dig.

Bogføring vil primært foregå via e-conomic et online program som er i takt med tiden. Har du et andet program i forvejen anvender vi det.

Revision???

Mange selskaber betaler alt for meget! Du kan fravælge revisionen, hvis der er en omsætning under 8 mio. kr., en balancesum under 4 mio. kr., og under 12 fuldtidsansatte. Hvis du fravælger revision, kan jeg lave det hele for dig, og du sparer de unødvendige omkostninger til en dyr statsautoriseret eller registreret revisor. Jeg kan også klargøre det hele til din valgte revisor, og derved reducere omkostningerne.